Home » , , » Gambar - Budak India Menghina Kalimah Allah

Gambar - Budak India Menghina Kalimah Allah

Written By Pria Teruna on Friday, December 30, 2011 | 9:46 AM


Gambar ini telah disebarkan di dalam FB. Apa yang boleh kita umat Islam lakukan? Tengok sajalah. Tengok dan kutuk. Kata macam2. Sampai ada yang dok kata kalau jumpa budak ni aku rejam sampai mati. Tapi hakikatnya, kita hanya mampu lihat sahaja. Lihat dan beri komen. Lepas tu, senyap. Kemudian muncul lagi gambar menghina Allah sebegini dari orang lain pula.

Nak bicara dalam politik, bergaduh sesama sendiri. Tanya PAS mampos disalahkan Kerajaan sajalah. Bila hendak ambil tindakan DAP marah. PAS pun kena ikut saja la. Kalau menentang akan dicantas dalam parti.


Minta tolong.. Rayu.. Bekerjasamalah. PAS dan UMNO. Ini kesan apabila Pemimpin Islam tidak bersatu. Betelagah sesama sendiri. Cakap soal rasuah, cakap soal korup. Tuduh sesama sendiri. Dok sibuk nak selesai rasuah kononnya, sampai lupa nak tengok anak2 muda sekeliling yang hina Agama Islam. Yang diajar mahasiswa berdemo tunjuk perasaan hina Kerajaan. Kan lebih baik diajar anak2 Muda menghormati Agama lain.

Remaja di gambar di atas belum tentu lagi status agama dia. Kalau bukan Islam 1 hal. Macam mana jika dikenalpasti remaja ini beragama Islam. Ternganga. Jangan pula dah sampai tahap macam ni, Hassan Ali hendak bertindak ditahan pula. Nak kaji pula gambar ini super impose atau gambar benar. Dah terbiasa diajar selepas Video SEKS Anwar dikeluarkan. Tak boleh percaya dah lepas ni. Memang bodohlah kalau inipun disekat.

Akhirnya anak2 muda makin berani. Yang bukan Islam menghina. Yang Islam pula anggap perkara biasa. Pemimpin dok sibuk nak rampas Kerajaan. Serang politik semata2. :- GR

Sumber

17 comments:

  1. Turun berndera Najib jadi isu. Hina kalimah Allah ni, geng2 Panglima UMNO yang diketuai Arman tak nak jadikan isu ke? Kata champion Islam sangat! Cakap kosong boleh la. Baling batu sorok tangan! puii!

    ReplyDelete
  2. aku ada dpt benda ni dlm bbm beberapa hari lpas.. sbb aku xtau nk buat apa,so aku diam jela... kalau aku tau tindakan ape yg boleh dibuat, mungkin boleh dijalankan,mslhnye ada gamba je,xde butir ape2..so diam jela...

    ReplyDelete
  3. ntah, yg kate panglima perang tu maner?jilat bontot najib jer tau, g r cari mamat india ni kalau brani sangat la kan.anak bangsa sendiri berani plak nak ludah2.tgk ckit mamat india yang sorg ni pun tak tercari..ckp tak serupa bikin.TAIK r panglima perang.

    ReplyDelete
  4. Astaghfirullah...nauzubillah. Tak tau nak cakap ape dah.

    To mamat india itu: Allah tuhanku dimana-mana sahaja. Kami umat islam tidak menyembah gmbr yg tergantung tu pun utk ko fu** kan... L on your forehead~

    ReplyDelete
  5. trace je image tu guna google..
    jumpa la asal mna gambar tu

    ReplyDelete
  6. bukan panglima perang..panglima ludah..yg post pon satu..ape kaitan pelajar berdemo dgn gambar ni?? o_O

    demo tu hal lain..gambar ni hal lain la..nk satukan masyarakat bukan dengan downkan masyarakat..mamat india tu tgk post ni gelak je..

    sbb last2 isu yg keluar bukan sebab dia..tp hassan ali dgn anwar pulak dah..tengin ape?

    ReplyDelete
  7. fuck ar kt koling tue blik..

    ReplyDelete
  8. fuck ar kat koling tue blik..hine2 plk..bumi yg ko duk nie cptanNYA..

    ReplyDelete
  9. ni fb dia
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100000204262968&sk=wall

    ReplyDelete
  10. tak lama lagi mampus semua keling kat malaysia ni

    ReplyDelete
  11. kalo aku jumpa keling nie,darah dia jadi minuman aku..tolong bagi aku fb dia sbb aku dahagakan darah..

    ReplyDelete
  12. ngok jgk engkorang ni sume. psl kalimah Allah di hina pun nk salahkan politik!

    ReplyDelete
  13. kan kita boleh cari sumber dari mana nak dapatkan foto hindu nie,ramai umat islam keje di PDRM dan sebagainyer...agama islam agama rasmi nagara,klu agama rasmi pun dia leh buat macam nie apa lg dengan negara malaysia

    ReplyDelete
  14. WANTED. Aku tengah cari paria ni, masih x jumpa.Kalau aku dapat....

    ReplyDelete
  15. kne smbar petir laa ko keling sial...xpon kne lenyek lori smpai hncur...ahh njib ckp 1 mlaysia t xleh wt pe...

    ReplyDelete
  16. kenapa org ckp dia india, sebab kulit dia hitam kan?!!

    Kiranya MB Perak India juga la, sebab dia pon hitam!

    ReplyDelete
  17. celaka anjing...!!!!!!!
    klu ia p0n jgn la kutuk islam ini malaysia nagara rasmi islam.......

    ReplyDelete