Home » , » Gambar - Pelakon Wanita Baru Balik Dari Umrah Tengah Mabuk

Gambar - Pelakon Wanita Baru Balik Dari Umrah Tengah Mabuk

Written By Pria Teruna on Thursday, May 24, 2012 | 8:57 AMKhabarnya daripada pengirim itu, gambar itu adalah gelagat seorang pelakon popular bersama teman-temannya dalam sebuah majlis yang diadakan baru-baru ini. Kalau tidak silap SS, hujung minggu lalu di sebuah kelab hiburan.
Mungkin kerana terlalu letih menari dan kembung perut dengan minuman keras, pelakon tadi tersungkur berbaring hingga tidak menyedari terselak seluar dalamnya. Maklumlah pakaian pelakon itu malam ketika dia berparti pun bukanlah panjang sangat hingga boleh tersingkap menampakkan seluar dalamnya.

Memang berani mati sungguh gambar yang dikirimkan itu.

Melihat pada gambar itu, SS sendiri boleh membayangkan betapa mabuknya pelakon itu hingga tidak sedar ada orang merakamkan gambarnya.

SS tidak mahu menuduh sesiapa walaupun pengirim tadi ada menyebut nama pelakon itu kerana pada SS, biarlah pelakon yang makan cili itu sendiri sedar gambar miliknya sudah tersebar di akhbar dan portal.

Lebih mengejutkan lagi, sejak akhir-akhir ini, nasib pelakon ini memang bertimpa-timpa malangnya. SS rasa mungkin giliran dia pula kali ini. Biasalah adat industri hiburan, kadang-kadang kita di atas dan terselamat, tapi tidak mustahil esok kita terjatuh tersungkur sampai susah nak bangkit semula.

Kepada pelakon berkenaan, pandai-pandailah susun jawapan kalau dikejar wartawan. Jalan terbaik yang sering kali dilakukan artis, tutup saja telefon bimbit!

Sumber : myMetro

4 comments:

  1. sape ek?tak dapat nak agak la sape orangnye ni? berita hot ni

    ReplyDelete
  2. Ya Allah.. Apa teruknya mereka ini.. Moga dijauhkan perangai seperti ini kepada umat Islam yang lain..

    ReplyDelete
  3. fitnah je kot..nak tau jom snggah sini ..dy bagi penjelasan sendiri..kbenaran hanya empunya badan yg tau :)

    ReplyDelete