Home » , , » Berita - Finaz Yunus Memfitnah Abby Abadi Di Facebook

Berita - Finaz Yunus Memfitnah Abby Abadi Di Facebook

Written By Pria Teruna on Wednesday, July 11, 2012 | 5:28 PM

Kecoh dan kepoh apabila pembaca berita TV alHijrah, Finaz Yunus dikatakan menuduh dan memfitnah Abby Abadi atas dasar politik. Dan akibat daripada tuduhan dan fitnahan itu, maka ramai orang tidak berpuas hati dan menghantam pengacara ini dilaman sosial, sehinggakan dia sendiri menutup/deactive account facebook. Mereka memprotes tuduhan Finaz itu sebagai tuduhan tanpa bukti. Dan fan page untuk Finaz meminta maaf terhadap Abby juga ditubuhkan. Haish macam-macam hal dunia zaman sekarang ni. @_@

Sumber

PERMOHONAN MAAF DARI FINAZ YUNUS

3 comments:

  1. Apa yang ditulis oleh Syafinaz Yunus bukanlah suatu fitnah tetapi nasihat bernas dan berfakta! Tang mana yang dikatakan fitnah tu? Tak reti bahasa melayu ker puak-puak yg dok kondem dia. Memang betul lah apa yg dikatakan oleh Syafinaz tu. lagipun siapa lah Abby tu yang dok memandai kondem UMNO. Tak cukup berjasakah UMNo kepada rakyat Malaysia selama ini? Duduk bersekongkol dengan PAS membuat tuduhan dan fitnah terhadap UMNO berasaskan hujah kosong tu berdosa besar ...ingat sikit agama bila bercakap!

    ReplyDelete
  2. Bukan UMNO la ngok... tapi UMNgOk.. ko bersekongkol ngan UMNgOk :P

    ReplyDelete
  3. yg bg komen tu yg dok ikut ceramah abby.. yg dok perati twitter abby ada yg komen? kt ceramah mmg x hina kutuk org tp dlm twitter masyaallah.. tu yg dikata akhir zaman.. talam dua muka.. berkata dpn org yg baik.. diblkg kata yg bkn2.. 77 pintu yg boleh masuk 1 je bai! drpd 77 ulama yg boleh guna 1 je.. ingat sikit.. nk ajar org kena ada ilmu bkn mcm bru belajar ABC tp dh pandai ajar org smp Z.. wallahualam..

    ReplyDelete