Zizan bukan, Remy pun tidak – Akhirnya Mira Filzah Dedah Status Sebenar Dirinya, Tak Sangka Langsung

Terus dikaitkan dengan dua lelaki iaitu Zizan Razak dan Remy Ishak, nampaknya pelakon Mira Filzah tidak melihat ada logik untuk dia mengakui ada hubungan yang terjalin dengan salah seorang lelaki yang dimaksudkan itu.

Jelasnya, sudah sampai masanya mereka di luar sana berhenti mengaitkannya dengan dua pelakon tersebut memandangkan tiada hubungan istimewa antara mereka selama ini.

“Mungkin sesuatu yang normal untuk pelakon wanita dan lelaki terus dikaitkan jika kedua-duanya masih belum berkahwin.

“Tambahan pula drama lakonan kami mendapat sambutan

“Tetapi jujurnya saya tahu batas saya dengan Remy. Kami hanya bekerja di set penggambaran dan selepas bekerja saya tidak keluar minum atau melepak bersama,“ katanya menjelaskan khabar angin mengenai hubungannya dengan pelakon lelaki itu.

Mengakui lebih menyukai lelaki berusia, kongsi Mira, dia melihat kematangan dan agama sebagai penyumbang utama kepada hubungan yang baik dan kukuh.

“Saya memang suka lelaki yang lebih berusia, tidak pernah lagi berkawan dengan lelaki yang sebaya.

“Dalam mana-mana hubungan kita perlukan seseorang yang mampu membawa kita ke arah yang lebih baik. Sebab itu saya perlukan lelaki yang mempunyai didikan agama yang boleh membimbing saya,” jelasnya.

Ditanya sama ada tahun ini bakal menjawab segala persoalan mengenai hatinya, dengan jujur Mira mengakui dia masih belum bertemu lelaki yang sesuai.

“Hati saya masih belum dimiliki sesiapa.

“Tahun ini juga saya tidak nampak akan mempunyai hubungan dengan mana-mana lelaki apatah lagi mahu melangsungkan perkahwinan,” kata Mira yang kini menjadi duta kepada tudung Ariani.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Khalifah Media

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber  : utusan via media ohsem Via khalifahmedia

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*